Prodaja Ostalo (Zemljište), C.A.Rosetti, Tulcea, Rumunjska, C.A. Rosetti, Tulcea, Romania, Europa

Prodaja - Cod. 39229

  • Tipologija: Ostalo (Zemljište)
  • Područje: 68.38 m²
  • N° soba: 10
  • Kat: 1

Tvrtka koja posjeduje 736 ha (1.819 hektara) ribnjaka u ugovoru o koncesiji na 45 godina (2007-2052) smještena u izvanrednoj delti Dunava koja se ulijeva u Crno more, smještenoj u jugoistočnoj Europi u Rumunjskoj, s izvrsnim turističkim potencijalom, ali i ribolovom. i poljoprivredu, tražeći investitora, programera ili suradnika.
Također nudimo 10% provizije ako preporučite potencijalnog kupca.
Naša tvrtka ima: ugovor o vlasništvu koji predstavlja osnovna sredstva kao što su izgradnja hidro brana širine 10-20 m i duljine 13 km surround kanala i surf ribolov različitih širina i iste dužine koji zauzvrat okružuje trsku platformu od oko 650 hektara.
Jedinstveni turistički projekt u Europi, koji se sastoji od izgradnje turističkog all inclusive odmarališta sa 1000 kreveta u plutajućim kućama smještenim direktno na ribolovnim i navigacijskim kanalima, bio bi naš prijedlog za investitora.
Opremanje cjelokupne infrastrukture usluga za turiste, turoperatori koji promoviraju međunarodnu turističku ponudu, promocija putem velikih turističkih agencija dovest će do popunjenosti od čak 6 mjeseci u cijeloj sezoni s velikim brojem sretnih turista što dovodi do brzog povrata ulaganja.
Uz turistički projekt, mogu se istovremeno razvijati grane akvakulture i poljoprivrede. Povećavanjem maloljetničke ribe, rastom rijetkih vrsta žaba, pijavica i industrijskih kultura može godišnji prihod doseći više od 10 milijuna eura.
Prodajemo tvrtku koja posjeduje koncesiju i vlasništvo nad zemljom u pola vrijednosti imovine zbog nedostatka financijskih sredstava i iskustva u turizmu.
M

ZABILJEŽENI POSJETI ZA MJESTO OVU NAJAVU

Posjeti podijeljeni prema državama posjetitelja

Promjena intervala podataka

Upit u vezi ove nekretnine


REALIGRO FREE ADVERT
Želim primati obavijesti o sličnim ponudama
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Poništi
 
 
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB