Prodaja Poljoprivredno zemljište, BAILESTI, Dolj, Rumunjska, Afumati, Dolj, Romania

Prodaja - Cod. 38476

  • Tipologija: Poljoprivredno zemljište
  • Područje: 104800 m²
  • N° soba: N/A
  • Kat: N/A

INDUSTRIJSKA GRAĐEVINSKA ZEMLJIŠTA ZA VELIKU ATRAKTIVNU CIJENU. Na području s mnogim stranim industrijskim ulaganjima.
Prodaje se parcela zemljišta: 10,48 ha (104.800 m2) u jednoj površini za 3 € / m2. Parcela se nalazi na periferiji komune Afumati, okrug Dolj, Rumunjska. Zemljište ima izlaz na cestu asfaltiranu asfaltom (lokalno nazvanu DJ561A), koja povezuje Craiovu i Calafat.
Zemljište je u četverokutnom obliku. Od rijeke Dunav do parcele ima oko 20 km. Most Calafat-Vidin nalazi se 50 km zapadno od parcele. Željeznička pruga Craiova-Calafat udaljena je oko 2 km od parcele (sve navedene udaljenosti nalaze se na cesti, a ne ravno).
Parcela se može koristiti kao industrijsko imanje. Osim industrijskog posjeda, mogu se graditi i silosi za žitarice ili skladišta za robu. Prisutna je opskrba vodom i strujom. SVA DIJELA DIJELOVA SU U REDU.

Naši formalni preduvjeti za transakciju su sljedeći:
A. Ne možemo prihvatiti plaćanje u cijelosti niti u dijelu koji nije izvršen bankovnim prijenosom. Koliko god mala svota mogla biti, ne možemo je dobiti na način plaćanja u gotovini ili tvrtke koje nude novčane transfere od osobe do osobe, kao što je Western Union.
B. Ne može se tolerirati bilo kakva vrsta pranja novca.
Ako potencijalni kupac ispunjava dva formalna preduvjeta i želi kupiti naše zemljište, imamo još jedan niz uvjeta za transakciju:
I. Ugovor koji ćemo oboje potpisati ne može imati pravnu vrijednost ako nije ovjeren kod službenog javnog bilježnika u Rumunjskoj.
II. I potencijalni kupac i mi moramo osobno prisustvovati službenom javnom bilježniku u Rumunjskoj, gdje će potencijalni kupac dokazati svoju solventnost (sposobnost da kupi našu zemlju) autentičnim bankovnim izvodima u zamjenu za prezentaciju naših vlasničkih akata. i svu odgovarajuću dokumentaciju u skladu s postojećim rumunskim zakonima.
III. Kod javnog bilježnika obojica moramo predočiti valjane osobne iskaznice, poput osobnih iskaznica, putovnica itd.
IV. Ugovor o javnom ovjeravanju sadržavat će tri bitna detalja: zemljište o kojem se raspravlja, naša prodajna cijena i trošak njegove kupovine (potencijalni kupac) te potpuni podaci o našem identitetu prodavatelja i identitetu kupca.

ZABILJEŽENI POSJETI ZA MJESTO OVU NAJAVU

Posjeti podijeljeni prema državama posjetitelja

Promjena intervala podataka

Upit u vezi ove nekretnine


Oglasa po privatni
Želim primati obavijesti o sličnim ponudama
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Poništi
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB